Gazelle fietsen kopen? | 2Wielercentrum Heerenveen

Het is een ervaring om op een Gazelle te fietsen


Gazelle fietsen kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. Gazelle bestaat inmiddels ruim 125 jaar en is een Nederlands merk. Inmiddels bezit het merk een gigantisch marktaandeel en verkopen zij meer dan 275.000 fietsen per jaar. Ons ruime assortiment maakt ons een van de grootste Gazelle dealers in de omgeving van Friesland.

Een goede kwaliteit staat bij 2Wielercentrum Heerenveen hoog in het vaandel en met deze reden hebben wij ervoor gekozen om een groot assortiment Gazelle fietsen aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om alle modellen van Gazelle bij ons te komen bekijken. Ons personeel is erg deskundig en wij assisteren u graag bij het vinden van een geschikte fiets.

Wilt u graag op een Gazelle fietsen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij zijn een officieel erkende dealer in Gazelle fietsen! Ons personeel is ervoor getraind om samen met u een fiets te vinden die aansluit op al uw wensen en behoeften. Wij begrijpen natuurlijk dat u niet zomaar een fiets aanschaft. Het is een serieuze aankoop en dit verdient de nodige aandacht. Het is bij ons ook altijd mogelijk om even een proefritje te maken op een van onze Gazelle fietsen.

U schaft tenslotte ook geen auto aan zonder een proefrit te maken! Verder kunt u altijd bij ons terecht wanneer er iets kapot is aan uw fiets. Wij beschikken over een professionele werkplaats en hier repareren wij uw fiets graag voor u. Ook dan laten wij u natuurlijk niet zomaar zonder fiets zitten! Het is bij ons altijd mogelijk om een leenfiets te krijgen voor de periode dat uw fiets bij ons ter reparatie staat.

Groot assortiment Gazelle fietsen


Binnen ons assortiment bieden wij zowel nieuwe als tweedehands Gazelle fietsen aan. U kunt dus kiezen voor de allernieuwste dames- en herenfietsen uit 2019, maar ook voor oudere modellen. De tweedehands fietsen zijn bij binnenkomst volledig door ons gecontroleerd. Hierdoor doen zij in kwaliteit zeker niet onder aan de rest. Ons assortiment van Gazelle bestaat uit stadsfietsen, stadshybriden en elektrische fietsen (e-bikes).

In 2017 kwam de e-bike van Gazelle als beste elektrische fiets naar voren uit de Telegraaf Fietstest!De elektrische fiets


Er zijn verschillende redenen waarom u voor een bepaalde fiets zou kunnen kiezen. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been of fietst u regelmatig grote afstanden? Dan is de elektrische fiets wellicht iets voor u. Deze fiets maakt het fietsen een stuk gemakkelijker dankzij de trapondersteuning. Hierdoor hoeft u niet veel moeite te doen om in korte tijd een hoge snelheid te bereiken!


De stadsfiets


Gebruikt u een fiets om boodschappen te doen? Of fietst u iedere dag naar uw werk? Dan is de stadsfiets iets voor u! Dit is de fiets die we allemaal kennen en gebruiken voor de dagelijkse bezigheden. Binnen ons assortiment Gazelle stads fietsen kunt u onder andere kiezen uit klassieke, stoere of moederfietsen. Kom gerust eens langs om ons assortiment te bekijken!

De stadshybride


De stadshybride is de sportieve variant van de stadsfiets. De hybride fietsen van Gazelle beschikken altijd over Shimano versnellingen en het frame is gemaakt van aluminium. Gebruikt u een fiets regelmatig voor sportieve ritjes of een leuke toertocht? Maar ook gewoon voor de dagelijkse dingen? Dan is deze fiets geschikt voor u! De hybride is ook verkrijgbaar met accu voor extra snelheid!

2Wielercentrum Heerenveen – uw betrouwbare dealer in Gazelle fietsen

Wij heten u graag welkom in onze winkel in Heerenveen. Er staat altijd een warm kopje koffie of thee voor u klaar in onze koffiecorner en onze werknemers staan u graag te woord. Het is natuurlijk erg fijn om ons assortiment Gazelle fietsen in alle rust te bekijken onder begeleiding van onze experts. Zij kunnen u van alle informatie verschaffen die u nodig heeft. Daarnaast bieden wij altijd een eerlijke prijs aan onze klanten. Tot snel!TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • 2Wielercentrum Heerenveen
  • Het Meer 245 A
  • 8448 GH, Heerenveen
  • info@2wielercentrumheerenveen.nl
  • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria