Elektrische Gazelle fiets kopen? | 2Wielercentrum

Gazelle – elektrische fietsen


Fietst u regelmatig grote afstanden? Dan biedt een elektrische Gazelle fiets wellicht een uitkomst voor u! Wij van 2wielercentrum Heerenveen zijn erkend Gazelle dealer en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Uit het hedendaagse straatbeeld is de e-bike niet meer weg te denken. U ziet er hoogstwaarschijnlijk geregeld iemand op voorbij fietsen.

 

De elektrische fiets wordt zowel gebruikt door jonge bezorgers van restaurants als door oudere mensen die moeite hebben met trappen, waarvoor trapondersteuning een goede uitkomst biedt. Kortom, er is een elektrische fiets voor iedereen! Dankzij ons ruime aanbod en deskundige personeel zijn wij in staat om de perfecte match tussen mens en fiets te maken. Met en elektrische fiets van Gazelle hoeft u nooit meer zwaar te trappen met tegenwind of als u bergopwaarts fietst!

 

Waarom de elektrische fietsen van Gazelle?


Gazelle is natuurlijk al jarenlang een betrouwbaar fietsenmerk die we allemaal wel kennen. Het bedrijf is in 1982 opgericht en bezit momenteel een groot marktaandeel in de Nederlandse fietsenmarkt. Dit betrouwbare merk staat bekend om haar hoge kwaliteit. Bij 2wielercentrum Heerenveen bieden wij onze klanten alleen de beste kwaliteit in fietsen en hierom hebben wij gekozen voor een ruim aanbod in elektrische Gazelle fietsen.

 

Daarnaast zijn de e-bikes van Gazelle al regelmatig bekroond met prijzen tijdens de fietstest van het Algemeen Dagblad. Zo kwamen de Orange C7+HMB in 2018 en de Cityzen in 2017 als ‘beste koop’ uit de bus. Daarnaast is het model Chamonix T10 HMB ook als ‘best getest’ beoordeeld in 2018! Met de elektrische fiets van Gazelle fietst u voortaan fluitend door het leven!

 

Voordelen

Het gebruik van de e bike brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

 • Milieubewust
  U stoot geen CO2 uit tijdens het fietsen. Daarnaast kunt u in het vervolg voor grotere afstanden ook de e bike pakken in plaats van de auto! Ieder ritje op de elektrische fiets in plaats van met de auto draagt zeker een steentje bij!

 • Minimale inspanning en maximaal comfort
  U hoeft niet langer moeite te doen om een heuvel op te fietsen of veel kracht te zetten bij tegenwind. U bereikt vanaf nu gemakkelijk hoge snelheden dankzij de trapondersteuning!

 • Ideaal voor het maken van lange afstanden
  Dankzij de trapondersteuning bereikt u binnen no-time snelheden rond de 20 km per uur. Hierdoor legt u vanaf nu grote afstanden met gemak af!

Assortiment elektrische Gazelle fietsen

Bent u opzoek naar een tweedehands e-bike? Ook dat is mogelijk. Wij bieden binnen ons assortiment zowel tweedehands als nieuwe fietsen aan! Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de oudere modellen, maar ook voor de nieuwste modellen van 2019! Daarnaast verkopen wij zowel herenfietsen als damesfietsen. Omdat ons assortiment in elektrische fietsen van Gazelle zeer ruim is, biedt het vele mogelijkheden. Het is van uiterst belang om goed geadviseerd te worden bij het aanschaffen van een e-bike, omdat er veel bij komt kijken. Hier helpen wij u graag bij!

 

Er zijn veel verschillende opties mogelijk en door het ruime aanbod kan het soms moeilijk zijn voor u om zich alvast te oriënteren. Hiervoor heeft Gazelle een handige handleiding met checklist opgesteld. Deze handleiding benoemt door middel van een overzichtelijk stappenplan de voor- en nadelen van verschillende opties. Daarnaast zijn wij van 2Wielercentrum Heerenveen natuurlijk gespecialiseerd in elektrische fietsen van Gazelle en assisteren wij u graag volledig bij het uitzoeken van een nieuwe fiets.

 

Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel in Heerenveen Friesland voor persoonlijk advies op maat! Heeft u en vraag en wilt u liever telefonisch contact? Dit is natuurlijk geen enkel probleem, ons team staat u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 0513-412143 of een mailtje te sturen naar: info@2wielercentrumjoure.nl

 TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

 • 2Wielercentrum Heerenveen
 • Het Meer 245 A
 • 8448 GH, Heerenveen
 • info@2wielercentrumheerenveen.nl
 • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria