: Gazelle Esprit kopen? | 2Wielercentrum Heerenveen

De Gazelle Esprit serie; Comfortabele stadsfietsen


De Gazelle Esprit fietsen staan bekend om hun hoge comfort. De serie bestaat uit goedkopere en duurdere modellen. Het prijsverschil zit hem in de opties die op de fiets zitten. Zo beschikt het goedkoopste model bijvoorbeeld niet over versnellingen of handremmen, maar over een achteruittraprem. Ieder jaar worden de Esprit fietsen verbetert en doorontwikkeld. Hierbij speelt duurzaamheid een belangrijke rol.


De serie bestaat uit comfortabele stadsfietsen die zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Door het hoge comfort zijn grote afstanden ook geen enkel probleem. Wilt u graag een fiets met een lange levensduur waar u jaren met veel plezier van kunt genieten? Dan is de Gazelle Esprit geschikt voor u!

 

 

Kenmerken Gazelle Esprit fietsen

De Gazelle Esprit is een zeer sterke fiets die wel tegen een stootje kan. Dankzij de krasbestendige lak hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen. U kunt uw fiets met een gerust gevoel parkeren in een drukke fietsenstalling zonder dat u hem beschadigd weer terugkrijgt. Daarbij hoeft u ook geen uren te zoeken, want door het unieke design is de Gazelle Esprit gemakkelijk te herkennen. Wij hebben de specificaties nog even voor u op een rijtje gezet:

 

  • Licht gewicht
  • Robuust frame
  • Shimano Nexus versnellingen (indien deze aanwezig zijn)
  • Krasbestendige lak

 

De Gazelle Esprit met versnellingen is te verkrijgen met 3 of 7 versnellingen. Wanneer de fiets 3 versnellingen heeft wordt het model de C3 genoemd en wanneer de fiets over 7 versnellingen beschikt is het de Esprit C7.

 

 

Een zeer ruim assortiment!

Bij 2Wielercentrum Heerenveen beschikken wij over een zeer ruim assortiment van Gazelle. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel en daarom verkopen wij enkel kwaliteitsmerken. Van de Gazelle Esprit serie verkopen wij zowel dames als herenfietsen, maar indien u opzoek bent naar een model die wij niet in de showroom hebben kunnen wij die altijd vrijblijvend voor u bestellen. Doordat u bij ons zo’n ruime keuze heeft kunt u bij ons kiezen voor een wat ouder model, maar ook voor de nieuwste Esprit van 2019.

 

 

Reparaties & onderhoud


U kunt uw Gazelle Esprit ook altijd voor onderhoud of reparaties bij ons langsbrengen. Wij beschikken over opgeleid en deskundig personeel die alle reparaties voor u kunnen uitvoeren. Het maakt hierbij niet uit hoe complex het probleem is. Deze reparaties voeren wij allemaal uit in onze fietsenspeciaalzaak in Heerenveen Friesland.

 

Wanneer uw fiets bij ons is voor reparatie zorgen wij er altijd voor dat u een leenfiets van ons mee krijgt. Wij proberen natuurlijk uw fiets zo snel mogelijk te repareren, maar het is wel fijn als u in de reparatieperiode een fiets tot uw beschikking heeft.

 

 

Een Gazelle Esprit koopt u bij 2Wielercentrum Heerenveen!


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich niet alleen in de kwaliteitsmerken die wij verkopen, maar ook in de deskundigheid van ons personeel. Wij vinden het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden de deur uitgaat met uw nieuwe Gazelle Esprit. Hierom gaan wij samen met u opzoek naar de perfecte match.

U koopt niet zomaar even een fiets, want een fiets moet echt bij u passen. Wij vertalen uw wensen moeiteloos door naar een model die bij uw gebruik past. Wanneer u bijvoorbeeld veel lange afstanden fietst heeft u een andere fiets nodig dan wanneer u hem alleen gebruikt voor de boodschappen. Daarnaast is het bij ons natuurlijk altijd mogelijk om een proefritje te maken!

Bent u naast de Gazelle Esprit benieuwd naar de rest van ons aanbod Gazelle fietsen? U vindt bij ons onder andere stadsfietsen, hybriden of elektrische fietsen.

 

 TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • 2Wielercentrum Heerenveen
  • Het Meer 245 A
  • 8448 GH, Heerenveen
  • info@2wielercentrumheerenveen.nl
  • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria