Gazelle Grenoble kopen? | 2Wielercentrum Heerenveen

Gazelle Grenoble


Gazelle Grenoble; de fiets sportieve fiets die geschikt is als stadsfiets, maar ook voor lange afstanden! U vindt binnen de Grenoble verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een sportieve stadsfiets, maar ook voor een e-bike. Hierdoor is er altijd wel een model die bij u en uw gebruik past! Binnen de serie worden zowel herenfietsen als damesfietsen aangeboden in verschillende typen en kleuren.

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor een fiets. Hierdoor is het belangrijk dat u een model kiest die bij u past. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat wij samen met u opzoek kunnen gaan naar uw droomfiets!

Wilt u graag een nieuwe fiets die geschikt is voor alle afstanden? Kom dan langs in onze winkel in Heerenveen voor een testritje op een van onze Gazelle Grenoble modellen!

 

Ons assortiment; de Gazelle Grenoble Serie

Bij 2Wielercentrum Heerenveen vindt u een ruim aanbod van de Gazelle Grenoble Serie. Wij zijn gecertificeerd Gazelle dealer en hierom bieden wij veel fietsen aan van dit kwaliteitsmerk. Omdat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat is dit terug te zien in de merken die wij verkopen. Zo vindt u bij ons enkel A-merken. De Grenoble serie is onder te verdelen in sportieve stadsfietsen en elektrische fietsen. U vindt bij ons de volgende types:

  • C8 Hms
  • C7 Hm
  • C8
  • C7+ HMB Elite
  • C7+ HMB

De Gazelle Grenoble C8 stadsfiets is lichter dan de modellen uit de Orange serie, dit komt door de lichte voorvork vering. De fietsen staan bekend om hun comfort en is geschikt voor zowel kleine ritjes als lange toertochten. Daarbij beschikt het model over 8 versnellingen, rollerblake remmen en een verende zadelpen. De C7 fietsen die wij aanbieden zijn elektrisch. De comfortabele brede en lage instap is zeer kenmerkend voor de serie. Daarbij is het frame zeer stijf waardoor u profiteert van weinig energieverlies en hoog fietscomfort.

 

Onderhoud en service


Wanneer u kiest voor een Gazelle Grenoble kiest u voor een fiets van hoge kwaliteit. Wel is onderhoud zeer belangrijk. Door uw fiets te voorzien van goed onderhoudt kunt u de levensduur verlengen. Bij 2Wielercentum Heerenveen beschikken wij over een eigen werkplaats die is voorzien van alle gemakken. Het maakt niet uit hoe complex, wij lossen het voor u op!

Wanneer u uw fiets bij ons onderbrengt voor onderhoud of reparatie kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze haal en breng service of een leenfiets. Wij begrijpen natuurlijk dat u niet zomaar zonder vervoersmiddel kan. Hierom voorzien wij u graag kosteloos van een tijdelijke vervanger voor uw Gazelle Grenoble!

 

2Wielercentrum Heerenveen; kies voor een Gazelle Grenoble!

Wij beschikken naast een online shop ook over een fysieke winkel in Heerenveen Friesland. Een fiets is natuurlijk niet iets wat u zomaar koopt. Daarom snappen wij dat het fijn is om de fiets eerst in het echt te bekijken. In onze showroom worden al onze Gazelle Grenoble modellen gepresenteerd. Wanneer wij een model niet op voorraad hebben kunnen wij altijd kijken of wij deze voor u kunnen bestellen, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Ook kunt u bij ons altijd rekenen op een warm welkom en persoonlijk advies. Ons deskundige personeel kan uw wensen vertalen naar een fietst die volledig bij u past. Tevreden klanten zijn voor ons zeer belangrijk en hierom nemen wij altijd graag de tijd voor u. Daarnaast koopt u natuurlijk geen fiets zonder eerst een proefritje te maken!

Omdat wij behoren tot de premium dealers van Gazelle bieden wij een zeer ruim assortiment in Gazelle fietsen. Neem een kijkje op onze pagina of kom langs in de winkel om te kijken of er een Gazelle Grenoble voor u tussen zit!

 

 TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • 2Wielercentrum Heerenveen
  • Het Meer 245 A
  • 8448 GH, Heerenveen
  • info@2wielercentrumheerenveen.nl
  • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria