Gazelle Orange kopen? | 2Wielercentrum Heerenveen

De Gazelle Orange: Het paradepaardje van Gazelle


De Gazelle Orange is de bestseller onder de fietsen van Gazelle en is al regelmatig bekroond met verschillende fietsprijzen. Wat de Orange nou echt kenmerkt? Haar ruime lage instap. De fiets staat bekend om haar hoge comfort in combinatie met sportiviteit. Doordat de Orange zeer soepel en licht fietst bent u binnen no time op locatie!

 

Vooralsnog vernieuwd en verbeterd Gazelle haar fietsen regelmatig, omdat het merk er altijd naar streeft om de kwaliteit nog beter te maken dan die al is. De fiets heeft een prachtige luxe uitstraling en beschikt over een rijke uitrusting. Zo is het slot ART gecertificeerd en wordt het schakelsysteem verzorgd door Shimano. Hierdoor maakt u gemakkelijk snelheid en zit u altijd in de juiste versnelling.

 

Daarnaast bent u dankzij het naafdynamo en de batterijverlichting altijd goed zichtbaar op de weg! Binnen ons assortiment bieden wij de volgende Gazelle Orange modellen aan:

 

 • Orange C310 Hmb
 • Orange C7 Hms
 • Orange C7 Hms Demo
 • Orange C7 +
 • Orange C7 + Hmb
 • Orange C7 + Hmb H7

 

Zit het model wat u zoekt er niet tussen? Geen enkel probleem! Indien wij de fiets naar wens niet op voorraad hebben kunnen wij deze altijd geheel vrijblijvend voor u bestellen. Binnen de Orange serie zijn er zowel herenfietsen als damesfietsen verkrijgbaar.

 

 

Welke Gazelle Orange past bij mij?


Binnen de Orange serie zijn er verschillende modellen verkrijgbaar, namelijk: luxe stadsfietsen, stadshybriden en e-bikes. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikte variant tussen. De Gazelle Orange fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit, hiermee bent u gegarandeerd van jarenlang rijplezier!

 

Gebruikt u de fiets voor boodschappen of gaat u er regelmatig mee naar het werk? Dan is een de Gazelle C7 + een stadsfiets die hier prima bij past. Gebruikt u de fiets voor sportieve doeleinden? Dan is de hybride wellicht geschikt voor u. Hybriden zijn licht in gewicht en hierdoor worden ze vaak gebruikt door de sportieve fietser.

 

De elektrische Gazelle Orange is ook zeer populair onder mensen die regelmatig lange afstanden fietsen of simpelweg een beetje extra ondersteuning nodig hebben. U kunt de e-bike gebruiken voor dagelijks gebruik zoals boodschappen, maar grote afstanden zijn vanaf nu ook geen enkel probleem meer! De Gazelle Orange C8 HFP is een populair instapmodel, maar als u een zeer luxe variant wil kan dit natuurlijk ook. Zo is de Gazelle Orange C7+ HMB van alle gemakken voorzien. Deze uitvoering beschikt onder andere over Hydraulische velgremmen en een motor van Bosch.

 

Wij van 2Wielercentrum Heerenveen Friesland assisteren u graag bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Ons deskundige personeel beschikt over zeer veel kennis, waardoor wij precies kunnen uitfilteren welke fiets het beste bij u en uw gebruik past. De aanschaf van een fiets verdient de nodige aandacht, want u koopt natuurlijk niet zomaar een fiets!

 

 

Wilt u een Gazelle Orange kopen?

U koopt natuurlijk ook geen auto zonder een proefritje te maken en dit geldt ook voor een fiets. Het is bij ons mogelijk om zowel in de winkel als buiten een proefrit te maken met de Gazelle Orange. In de winkel hebben wij hier zelfs een eigen parcours voor. Het is voor ons zeer belangrijk dat u tevreden de deur uitgaat met een fiets die bij u past. Hierom zetten wij altijd de wensen en behoeften van u als klant op nummer één.

 

U kunt natuurlijk altijd spontaan langskomen bij ons in de winkel, maar u kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken. Wij maken graag een afspraak met u, zodat wij alle tijd voor u hebben en goed uw wensen in kaart kunnen brengen. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op: 0513-844868 van dinsdag tot een met zaterdag. Graag tot ziens bij ons in de winkel in Heerenveen!TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

 • 2Wielercentrum Heerenveen
 • Het Meer 245 A
 • 8448 GH, Heerenveen
 • info@2wielercentrumheerenveen.nl
 • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria