Overige artikelen

De KOGA PACE B05 Tokyo Edition is nu te bewonderen in onze winkels.

KOGA PACE B05 Tokyo Edition Mixed Grey Matt 11 2020 Met het design dat geïnspireerd is op de Olympische Spelen in Tokyo, ben je onderweg als een winnaar. Voorzien van de nieuwste Bosch ondersteuning en display zodat je optimaal kunt genieten van je fiets. Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De nieuwe derde generatie Bosch Performance motor is krachtig en stil en geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling. Op het nieuwe KIOX display lees je gemakkelijk al je gegevens af. Afgemonteerd met de nieuwe hoogwaardige Shimano SLX groep met 11 versnellingen. Interne kabelvoering zorgt voor optimale bescherming en draagt bij aan het strakke uiterlijk.

Onze winkels in Heerenveen en Joure zijn gewoon geopend.

Ondanks dat scholen, kinderopvang, horeca en sportclubs tot en met 6 april dicht zijn, blijven wij open. Onze medewerkers zullen alle hygiënemaatregelen naleven voor uw en onze gezondheid. Mocht u het prettig vinden dat de fiets bij u opgehaald en terug gebracht word dan is dit mogelijk.

De Gazelle Ultimate speed 380 is de speed e-bike van het jaar geworden!

Ultimate Speed 380 award Comfortabel fietsen met krachtige ondersteuning tot 45 km/u Hoog veercomfort op slecht wegdek door gebruik van verende voorvork Moeiteloos en traploos schakelen door gebruik van Enviolo Trekking naaf Hoge instap frame is uit te bereiden met een extra accu

De Batavus Finez is de winnaar is in de categorie Fiets van het Jaar 2020!

De Batavus Finez is een echte allrounder die klaar is voor elke soort rit! Door de voorvering en geveerde zadelpen zijn de ruwe wegen in de stad geen enkel probleem en door de dichte kettingkast voorkom je dat er vuil tussen je ketting komt. Dat is lekker onderhoudsarm en je kan langer (zonder zorgen) blijven fietsen. Door de unieke Vizi-verlichting ben je altijd zichtbaar in het verkeer. Dat is wel zo veilig. De Vizi-verlichting is de nieuwe dynamische dagrijverlichting. De koplamp is net iets verder op het spatbord geplaats zodat deze niet snel beschadigt tijdens het stallen. Het achterlicht is mooi geïntegreerd in de bagagedrager. Doordat de verlichting op de naafdynamo werkt, staat deze altijd aan en met de standlichtfunctie blijft deze ook branden als je voor een stoplicht staat te wachten. Dat is wel zo veilig.

Paasshow 2019


Tweewielerwinkel van het jaar 2019

Bekendmaking uitslag

2wielercentrum Joure en 2wielercentrum Heerenveen werken nu samen met Bovag Lease

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%.

Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken! En dat met de voordelen van BOVAG leasefiets.


2wielercentrum Joure en 2wielercentrum Heerenveen werken nu samen met Bovag Lease

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezonder voor je en je hebt minder last van files. Bovendien is fietsen met een leasefiets nog interessanter geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is.

Hierdoor is zo’n fiets veel aantrekkelijker geworden, omdat je voor een vast laag maandbedrag al op een leasefiets naar je werk fietst. Fluitend, want het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen, net zoals de zekerheid van een fietsverzekering. En met de pechhulp kun je altijd weer verder. En het leuke is: zo’n leasefiets mag je ook combineren met een auto van de zaak of met het openbaar vervoer en je mag jouw leasefiets ook voor privé fietsritten gebruiken.

Voor een leasefiets betaal je een vast bijtellingspercentage van 7% voor het privégebruik. Deze methodiek kun je vergelijken met die van de auto van de zaak. Concreet betekent dit dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst.

Is je werkgever nog niet zo ver? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de BOVAG Leasefiets als private lease met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • 2Wielercentrum Heerenveen
  • Het Meer 245 A
  • 8448 GH, Heerenveen
  • info@2wielercentrumheerenveen.nl
  • (0513) 84 48 68
Onderhoud inplannen

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18.00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Batavus
Cannondale
Gazelle
Ghost
Koga
Qwic
Sensa
Victoria